Molimo vas posetite nas na sledećim sajmovima:


 

Učestvovali smo na sledećim sajmovima:
 

Milano, Italija

Međunarodni sajam Made in Steel 2019 u Milanu koji je završen je 16. maja, okupio je najveće proizvođače, servisne centre i kupce u industriji čelika. Jedan je od najznačajnih u Evropi, i tu se direktno odlučuje kakva će biti tržišna politika u industriji čelika u tekućem i narednom periodu. U toku tri dana naš štand je obišlo više od 200 posetilaca iz različitih segmenata industrije kao što su: servisni centri, krajnji korisnici, trgovci, predstavnici časopisa iz industrije čelika i drugi. Među posetiocima bili su i mnogi naši redovni kupci.


 

Mostar, BIH 2019

Kina je bila Zemlja partner 22. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, sa 100 predstavnika iz 50 kineskih kompanija, među kojima je bila i naša. Kompanije su nastupile zajedno, pod pokroviteljstvom kineske Međunarodne privredne komore, na 2.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Na sajmu se predstavilo oko 750 izlagača iz 30 zemalja. Naročit akcenat u komunikaciji sa kupcima, koji su posetili naš stand, stavljen je na povećanje obima proizvodnje i kvaliteta proizvoda i učešća na tržištu sa dolaskom novog, kineskog menadžmenta od 2016. godine i istovremeno nastojanje i posvećenost dostizanju punog proizvodog kapaciteta. 

Hanover, Germany 2018

Na ovogodišnjem sajmu EuroBLECH 2018 u Hanoveru izlagalo je 1.507 kompanija iz 40 zemalja, a posetilo ga je više od 56.000 posetilaca iz celog sveta. S obzirom da je ovo bio prvi nastup kompanije HBIS GROUP Serbia na sajmu EuroBLECH u Hanoveru, cilj je bio da se izvrši sveobuhvatna promocija naše kompanije i proizvoda, da se unapredi saradnja sa postojećim kupcima kao i da se uspostave kontakti sa novim. 

Celje, Slovenija 11-16 septembar 2018

Nastup srpske privrede na Međunarodnom sajmu privrede i preduzetništva (MOS) u Celju u Sloveniji, od 11. do 16. septembra 2018. godine, organizovali su Privredna komora Srbije i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, uz podršku Ministarstva trgovine, turizmai telekomunikacija. Sajam je ove godine održan 51. put, na 65.000 kvadratnih metara sajamskog izložbenog prostora. Srbija je ove godine bila zemlja partner te manifestacije, a HBIS Srbija je u okviru Nacionalnog paviljona Srbije imala svoj štand. 

Tirana, novembar 2017

Kompanija HBIS GROUP Serbia je prvi put izlagala na Međunarodnom privrednom sajmu „PANAIR 2017” u Tirani, Albanija. Sajam je održan od 23. do 26. novembra, a naša kompanija je učestvovala sa još 40 kompanija iz Srbije. „Na Sajmu „PANAIR 2017” u Tirani imali smo veoma uspešan nastup. Nakon ovog sajma ostvarene su nove porudžbine i kupci sa ovog tržišta.