Saopštenja za medije

HBIS GROUP DONIRALA VLADI REPUBLIKE SRBIJE MATERIJAL ZA SPREČAVANJE EPIDEMIJE
Četvrtak, 26.03.2020.

Dana 26. marta, u kritičnom trenutku, kada se prevencija i kontrola epidemije u Srbiji suočava sa teškim izazovima, HBIS Group je hitno pripremila i donirala set materijala za borbu protiv epidemije Vladi Srbije, pomažući srpskoj vladi i narodu da pobede novi koronavirus što pre. 

IZLOŽBA SKULPTURA U METALU IZ PROJEKTA HBisART U GALERIJI FLU U BEOGRADU
Sreda, 04.03.2020.

U Galeriji Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu otvorena je 3. marta 2020. godine izložba skulptura u metalu, koju su zajedno realizovali HBIS Serbia i Fakultet likovnih umetnosti. Izložba 11 skulptura iz projekta HBisAR trajaće do 18. marta

U KOMPANIJI HBIS GROUP SERBIA POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU AGLO-LINIJU
Sreda, 24.07.2019.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia, na svečanoj ceremoniji 24. jula 2019. godine, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, NJ.E. ambasadorka NR Kine u Republici Srbiji Čen Bo (Chen Bo) i predsednik HBIS GROUP Serbia Vang Lanju (Wang Lanyu) su simboličnim polaganjem vremenske kapsule obeležili kamen temeljac za novu aglo-liniju.

HBIS SERBIA GENERALNI POKROVITELJ TAKMIČENJA MAŠINACA U TEHNIČKOJ ŠKOLI SMEDEREVO
Ponedeljak, 22.04.2019.

Pod generalnim pokroviteljstvom HBIS GROUP Serbia u petak, 19. aprila 2019. u Tehničkoj školi u Smederevu održano je 27. Regionalno takmičenje učenika četvorogodišnjih obrazovnih profila mašinske struke iz oblasti mehanike - statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija. Kompanija je obezbedila 9 nagrada, koje su uručene najboljim učenicima za osvojena prva tri mesta u sve tri kategorije, a jedan učenik iz Velike Plane je dobio nagradu iznenađenja od kompanije.

POTPISAN UGOVOR O SARADNJI KOMPANIJE HBIS SERBIA I FAKULTETA LIKOVNIH UMETNOSTI U BEOGRADU
Utorak, 09.04.2019.

Direktor kompanije HBIS Group Serbia Song Sihai i dekan beogradskog Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) Dimitrije Pecić, potpisali su 9. aprila 2019. godine ugovor o međusobnoj saradnji ove dve organizacije.

HBIS GROUP SERBIA OBRADOVALA NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA DECU U ČETIRI VRTIĆA
Ponedeljak, 14.01.2019.

SMEDEREVO, 14. januar 2019: HBIS GROUP Serbia je, povodom novogodišnjih praznika tradicionalno darivala preko 250 paketića deci iz četiri vrtića smederevske Predškolske ustanove „Naša radost“. Generalni direktor HBIS Serbia Zhao Jun obišao je mališane koji pohađaju vrtiće Predškolske ustanove u Vranovu, Ralji, Radincu i u Mesnoj zajednici „25. maj“.

DEČIJI KALENDAR BEZBEDNOSTI ZA 2019. CRTAN U KOMPANIJI HBIS GROUP SERBIA
Ponedeljak, 03.12.2018.

Deca i unuci naših zaposlenih 1. decembra 2018. su u krugu železare u Smederevu crtali radove za Dečiji kalendar bezbednosti za 2019. godinu. Bila je to druga godina za redom da su deca svoje radove crtala u fabrici. Na inicijativu kineskog menadžmenta prošle godine je prvi put crtanje organizovano u kompaniji HBIS GROUP Serbia 

POSLE PRAKSE U ŽELEZARI, NAJBOLJI  STUDENTI TMF-a DOBILI STIPENDIJE
Petak, 30.11.2018.

Direktor HBIS GROUP Serbia Song Sihai prisustvovao je danas obeležavanju Dana Tehnološko-metalurškog fakulteta (TMF) u Beogradu.

Ovom prilikom, u ime kompanije uručio je stipendije studentima ovog fakulteta koji su pohađali program profesionalne prakse, organizovane za studente završnih godina studija u železari.

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN POSLEDNJI OVOGODIŠNJI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA
Petak, 19.10.2018.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia je 19. oktobra zvanično otvoren osmi, poslednji ovogodišnji, ciklus međunarodnih obuka pod pokroviteljstvom Ministаrstva za trgovinu Narodne Republike Kine. Organizatori ovih obuka su Agencija za međunarodne poslovne zvaničnike (AIBO) i HBIS Group.

NOVI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA U SRBIJI O SAVREMENOJ LOGISTICI
Sreda, 19.09.2018.

Danas je na svečanoj ceremoniji u kompaniji HBIS GROUP Serbia obeležen početak novog ciklusa međunarodnih obuka, na kojima će zaposleni od sutra sticati i unapređivati znanja. Tema obuka je Upravljanje i praksa u Modernizovanoj logistici u okviru međunarodne saradnje u proizvodnim kapacitetima Srbije u 2018.

<< < 1 2 3 4 > >>