Molimo vas posetite nas na sledećim sajmovima:

Mostar, BIH


Milano, Italija

Posetite nas na standu broj D1, paviljon 24


 

Učestvovali smo na sledećim sajmovima:

Hanover, Germany 2018

Hanover, Nemačka
Na ovogodišnjem sajmu EuroBLECH 2018 u Hanoveru izlagalo je 1.507 kompanija iz 40 zemalja, a posetilo ga je više od 56.000 posetilaca iz celog sveta. S obzirom da je ovo bio prvi nastup kompanije HBIS GROUP Serbia na sajmu EuroBLECH u Hanoveru, cilj je bio da se izvrši sveobuhvatna promocija naše kompanije i proizvoda, da se unapredi saradnja sa postojećim kupcima kao i da se uspostave kontakti sa novim. 

Celje, Slovenija 11-16 septembar 2018

MOS Slovenija
Nastup srpske privrede na Međunarodnom sajmu privrede i preduzetništva (MOS) u Celju u Sloveniji, od 11. do 16. septembra 2018. godine, organizovali su Privredna komora Srbije i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, uz podršku Ministarstva trgovine, turizmai telekomunikacija. Sajam je ove godine održan 51. put, na 65.000 kvadratnih metara sajamskog izložbenog prostora. Srbija je ove godine bila zemlja partner te manifestacije, a HBIS Srbija je u okviru Nacionalnog paviljona Srbije imala svoj štand. 

Mostar, april 2018

Međunarodni sajam privrede održan je od 10. do 14. aprila u Mostaru i po broju izlagača i posetilaca ovo je svakako najuspešnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini, na kojoj je naša kompanija prvi put nastupila. Mostarski sajam se tradicionalno održava već 21.godinu i deo je mreže Asocijacije sajmova Jugoistočne Evrope. Članstvo u ovoj uglednoj asocijaciji je još jedan od pokazatelja poslovne vrednosti mostarskog Sajma, prepoznatih i izvrsno primljenih u poslovnoj branši. Na ovogodišnjoj poslovnoj izložbi nast upilo je više od 350 izlagača iz više od 20 zemalja, na izložbenom prostoru od 30.000 kvadratnih metara. Jovan Đorđević, direktor Marketinga I planiranja u HBIS GROUP Serbia ističe da je nastup naše kompanije bio kvalitetno isplaniran i veoma dobro realizovan. „U smislu istraživanja i razvoja tržišta, naše promotivne aktivnosti su pre svega usmerene na ovu regiju i u tome je ključna uloga našeg nastupa na sajmu u Mostaru’.


 

Tirana, novembar 2017

Kompanija HBIS GROUP Serbia je prvi put izlagala na Međunarodnom privrednom sajmu „PANAIR 2017” u Tirani, Albanija. Sajam je održan od 23. do 26. novembra, a naša kompanija je učestvovala sa još 40 kompanija iz Srbije. „Na Sajmu „PANAIR 2017” u Tirani imali smo veoma uspešan nastup. Nakon ovog sajma ostvarene su nove porudžbine i kupci sa ovog tržišta.